Miksi naiset ei vastaa Tinderissä?

tinder ulkomailla

Mikko Kempen assistenttina olen kuullut ja oppinut paljon deittailusta ja ihmissuhteista. Olen kokeillut Mikon vinkkejä treffeillä ja olen kysynyt pulmatilanteissa neuvoa. Vinkit olen todennut käytännön tasolla toimiviksi. Neuvot ovat auttaneet ymmärtämään vastakkaista sukupuolta entistä enemmän. Mikko on inspiroinut minua kehittymään monessa eri taidossa. Ennen Mikkoon tutustumista en olisi ehkä edes tiennyt mitä kaikkea ihmissuhdetaidoissa kehittyminen tuokaan elämääni. Olen kirjoittanut nyt blogikirjoituksen erään aiemmin kuulemani kysymyksen innoittamana.

Miksi naiset ei vastaa Tinderissä?

Olen kuullut usein miehiltä ihmettelyä siitä, miksi naiset ei vastaa Tinderissä viesteihin. Tämä kysymys tuli mieleeni, kun olin kesälomareissussa ulkomailla. Reissussa on kiva löytää seuraa Tinderistä (johon ei muuten ehkä törmäisi). Vastaus tähän kysymykseen on tullut mieleeni aiemminkin, mutta tällä matkalla se sai erityisemmin huomioni. Syitä tähän voi olla monia. On mahdollista, että naisella riittää vientiä eikä hän vain ole ehtinyt vielä vastata sinulle treffi, matkailu tai muilta elämän kiireiltään. Tässä on minun tarinani ja vain yksi mahdollinen syy tähän kysymykseen.

Matkat on aina mukava ja erilainen tapa tutustua uusiin ihmisiin. Itseäni kiinnostaa päästä näkemään erilaisia kulttuureita ja usein ainoa harmitus onkin ollut matkojen lyhyys, koska viikonlopun tai viikon matkoilla vieraaseen kaupunkiin tai maahan tutustuminen jää melko pinnalliseksi.

Tässä mielessä Tinder on toiminut mukavana apuna, ja olen päässyt tutustumaan paikallisiin tai muihin turisteihin muutakin kautta kuin vain tapaamalla sattumalta. Ulkomailla deittailu on tuonut kivaa fiilistä ja joskus jopa kivaa pientä jännitystä elämään. Jotkut kysyvät, että miksi niitä matchejä täytyy haalia niin paljon. Mielestäni siksi, että pelkkien kuvien perusteella ei vielä tiedä luistaako juttu. Siksi on hyvä olla useampi henkilö joiden kanssa kirjoittelee.

Reissussa itse yleensä teen niin, (koska aikaa on rajallisesti) että ensin selailen profiileja ja “kerään” matcheja. Sitten kirjoittelen heidän kanssa kenen kanssa ehdin ja yleensä he, jotka ottavat ensin minuun yhteyttä, saavat helpommin huomioni. Sitten tapaan yhden tai useamman. Se, syntyykö treffejä reissussa, riippuu muutamasta seikasta. Yksi on se miten tullaan juttuun ja antaako kirjoittelu sellaisen fiiliksen, että kannattaa nähdä tämä kyseinen henkilö. Toinen on se miten aikataulut natsaa ja miten helposti saadaan treffit järjestymään. Reissuilla on yleensä paljon muutakin tekemistä kuin treffailu, joten treffeillä käyminen ei ole ykkösprioriteetti minulle.

Tälläkin matkalla selailin Tinderiä ja matchejä alkoi pian tulla. Juttelin sitten kolmen-neljän miehen kanssa. Pian huomasin, että matchejä ja juttukavereita olisi riittänyt enemmänkin, mutta aikani ei riittänyt kaikille.

Sain kuitenkin treffit järjestettyä yhden miehen kanssa. Tähän mieheen tosin olin törmännyt jo aiemmin muualla kuin Tinderissä. Olimme jutelleet ja pientä flirttiäkin heitty, joten tapaaminen oli myös sen takia helppo järjestää.

Treffit olivat onnistuneet. Kävimme skootteriajelulla, mikä oli minusta todella jännittävää kulkea autotien laitaa väärään suuntaan ajellen (tässä kulttuurissa ihan normaalia). Treffikumppanini olisi halunnut tarjota minulle syötävää, mutta olin juuri syönyt, joten päädyimme ostamaan kaupasta jääteetä jota sitten treffien aikana nautiskelimme.

Yleensä jokaisella reissulla olen ottanut Tinderin käyttöön, selaillut ja saanut hyviä matchejä. Joillain reissuilla en ole kuitenkaan ehtinyt treffeille ollenkaan. Suomessa Tinder on jäänyt vähemmälle käytölle, koska ystävät ovat tällä hetkellä elämässäni tärkeämmällä sijalla. Säännöllinen Tinderin käyttö vaatii aikaa ja sitoutumista, mutta hyviä kohtaamisia uusien ihmisten kanssa tai pidempiaikaisia- ja jopa ystävyyssuhteita voi sitä kautta löytyä.

Hyviä Tinder -hetkiä Suomessa tai ulkomailla! 🙂

-Eliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *