Miten valmistautua deiteille?

Tällä kertaa Blogissamme vieraana Mikko Lämsä. Mikon ajatuksia siitä miten valmistautua kohtaamaan deittikumppanisi. Ole hyvä! 


Oletko koskaan miettinyt deiteille mennessä, että mistä tiedät onko tämä tyyppi oikeasti mukava.. sinulle sopiva ja kiinnostava?

Olemme oppineet määrittelemään ihmisiä heidän ulkoisten ominaisuuksiensa perusteella.. miten hän pukeutuu, miltä hänen vartalonsa näyttää, mitä ja millä tavalla hän puhuu, mitä hän on opiskellut, mitä hän harrastaa, mitä hän tekee työkseen jne. Unohda hetkeksi kaikki nämä. Jos todella haluat tietää, onko deittisi juuri sinulle sopiva ja aidosti hyvä tyyppi, niin sinun on tyhjennettävä mielesi kaikista näistä ajatuksista. Ne toimivat pahimmillaan kuin pimennysverhona silmiesi edessä. Usein meillä on paljon paineita “toimia oikein” ja antaa mahdollisimman hyvä kuva itsestämme toiselle.. varsinkin treffeillä! Lähes kaikki energia menee siihen. Entä jos kokeilisit seuraavalla kerralla vaihtoehtoista tapaa. Rentoudu ajan kanssa ja tyhjennä mielesi ajatuksista.. älä suunnittele mitä sanot tai millaisen vaikutelman annat itsestäsi.. ja samoin pudota kaikki ennakko-odotukset treffikumppania kohtaan. Nyt kun menet treffeille ja tapaat tämän ihmisen, sinulla on ikään kuin pöytä puhtaana – voit keskittyä pelkkään läsnäoloon paremmin. Kohtaat heti alusta asti tämän ihmisen pintaa syvemmällä tasolla. Tämän sisäisen selkeyden kautta sinulle alkaa hyvinkin nopeasti välittyä vaikutelma treffikumppanistasi – ja se välittyy lähes kuin suoraan energiana hänestä… syvemmältä kuin sanat ja ulkokuori. Se mikä meitä aina oikeasti kiinnostaa, on aidompi, syvempi vaikutelma.. koska voimme aina puhua mitä haluamme ja voimme aina näyttää pinnalta miltä tahansa.

Kun tulet treffeille avoimena ja valmiina antamaan toiselle aidosti huomiosi ja läsnäolosi, niin varmasti myös hän huomaa sen. Tämä antaa hänelle myönteisen, rohkaisevan viestin, että hän voi myös rentoutua ja näyttää rohkeasti oman itsensä – olla siis oma itsensä vapautuneemmin. Te luotte toisillenne turvallisen tilan olla sellaisia kuin te olette siinä elämäntilanteessa, ilman liiallisia paineita. Tämä on erittäin hyvä lähtökohta alkaa tapailla ihmistä. Samoin se näyttää nopeasti sen tosiasian, että onko teidän välillänne vetovoimaa.. oletteko toisillenne kiinnostavia tai sopivia.. se antaa myös hyvän pohjan olla toisillenne rehellisiä alusta asti – silloin voi myös kohteliaasti todeta, jos ei tunne vetovoimaa tai kiinnostusta toista kohtaan.

-Mikko Lämsä

2 vastausta artikkeliin “Miten valmistautua deiteille?

  1. Iina Puskala Vastaus

    Hyvä ajatus, uskon myös että noin voimme tulla tietoisemmaksi esim feromoneista, jotka voivat vaikuttaa myönteisesti oikean parin löytämisessä. Harmi sinällään, että niitä tuoksuja voi hukuttaa tupakalla, hajuvesillä ym

  2. Anne Vastaus

    Kuulostaa upealta asenteelta ja mielentilalta kaikkiin tapaamisiimme ja etenkin deittailuun. Kun sydän on avoin, voimme oppia jokaiselta kohtaamaltamme ihmiseltä jotain. Kun deittailu alkaa ja jatkuu tuon kaltaisessa olotilassa, niin voimme oppia parisuhteessa toiselta joka päivä uutta ja inspiroivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *