Mitä kannattaa tehdä ensitreffeillä?

Miltä tuntuu olla hänen vierellään? – Kuinka usein olet ensitreffeillä pohtinut tuota kysymystä? Tässä blogikirjoituksessa terveyden asiantuntija ja Supermarket Survivalin perustaja Olli Posti pohtii tätä aihetta. Lue ja ylläty mitä kaikkea sillä voikaan saada aikaan! Ole hyvä Olli!


Jos uinnit on jo uitu tai reippailut reippailtu, ehkä maukasta ruokaakin nautittu ja olotila kaikin puolin kunnossa, kannattaa… maata hiljaa vierekkäin. Mielellään ei edes koskea.

 

Yleensä Netflix auttaa tässä apupyöränä, mutta ilman voi olla jopa vielä jännempää.

 

On totta kai hienoa, että luonto saa hoitaa asiat kuten hoitaa. Elämässä on olennaista oppia päästämään irti ja luottaa syvempiin vaistoihin – ja nauttia menosta.

 

On kuitenkin kehittävää ja kiehtovaa myös pysähtyä tarkkailemaan niitä tunteita ja impulsseja. Jahtaamme rakkauden huumaa – mutta kuinka usein pysähdymme todella tunnustelemaan, mitä se itseasiassa on?

 

Mitä tehdä ensitreffeillä? Jos tunne on hyvä molemmin puolin ja kivaa on jo pidetty, ja ihanaa jännitettäkin tuntuu välillä… miltä tuntuisi vaan maata lähekkäin, jopa koskettamatta, silmät kiinni?

 

Näin pääsee kaikkein konkreettisimmin tunnustelemaan “sitä juttua”, mistä se kipinä syntyy, mitä se vetovoima oikeasti on.

 

Miltä toisen ihmisen “energia” tuntuu – kun en edes katso häneen päin? Siinä saattaa maailmankuvat muuttua, kun se tunne voi olla jotain selittämättömän hämmentävää.

 

Saatat huomata muodostaneesi puolessa tunnissa (tai parissa tunnissa, ei voi tietää koska aika häviää) toisen kanssa hämmästyttävän intiimin yhteyden. Saatatte päästä yhteydessänne tasoille, joita normitreffeillä ei saavuttaisi edes seksissä.

 

Miksi aamulla voi nolottaa? Koska on edennyt väärässä järjestyksessä. Seksi ilman intimiteettiä on… vähintäänkin yliarvostettua.

 

Mutta kun se intiimi, herkkä tunne- ja sydäntason yhteys vaatii vuosikausia… tai sitten puoli tuntia makoilua silmät kiinni. Kokeile ja ylläty.

 

/  /

 

Kuten sanoin ekassa postauksessa, olen sosiaalisesti ehkä kaveripiirini lahjattomin, ja deittailussa joutunut aloittamaan nollan alapuolelta. Kuten terveydessäkin, minun piti löytää tavallista tehokkaampia ideoita päästäkseni edes elävien pariin. Onneksi nörtti jaksaa etsiä, ja hätä keksii keinoja.

 

Tätä lukiessa moni ystävä ja tuttu saattaa naurahtaa, että “ai noinko sä teit 🙂 “ Olen kuullut useammin kuin kerran, “en olisi ikinä uskonut että tässä käy näin”. Tai “yleensä olen tosi varovainen kenelle avaudun”. NIIN! Koska suurin osa miehistä tai naisista ei tietoisesti pyri luomaan intiimiä yhteyttä toiseen ihmiseen. Se, mitä normaalisti kutsumme intiimiydeksi, on vain todellisemman intimiteetin karkea pintaraapaisu.

 

Deittailusta saa enemmän irti, kun ymmärtää, että kahden ihmisen välinen yhteys on todellinen asia, ja se tapahtuu hyvin hienovaraisilla “energeettisillä” tasoilla, joita yläasteen fysiikankirja ei edes tunnustaisi olevan edes olemassa. Kannattaa kiinnostua latteaa perusmaailmankuvaa syvemmin deittailukipinöiden koostumuksesta ja salamoiden sisäisestä sielunelämästä. Tutustuminen on antoisampaa, kun näkee yhteyden ihmettelyn arvoisena. Ehkei sitä olekaan tarkoitettu selitettäväksi, vaan tunnettavaksi, koettavaksi, yhdessä tunnusteltavaksi.

 

En voi todistaa tätä tieteellisesti, mutta kokemuksellisesti voin sanoa, että saan koskettamisesta enemmän irti, kun ymmärrän, että olennaisimmilta osin se ei ole fyysinen tapahtuma. Tunnustelemalla yhteyden tai “koskettamisen” ei-fyysistä puolta, tulee myös fyysisestä koskettamisesta ällistyttävän nopeasti niin luontevaa, ettei aamulla tarvitse säikähtää.

 

Laita siis silmät kiinni ja tunne se toinen ihminen samassa huoneessa, tilassa, sängyssä tai nurmella. Mitä tunnet? Miltä se toinen ihminen tuntuu, kun otetaan fyysiset aistit pois kuviosta? Miltä teidän välinen yhteys tuntuu? Antaudu uteliaisuudelle, ja pian pystyt hyvin nopeasti tuntemaan toisesta asioita, joita hän ei osaisi sanoilla selittää itsestään. Yhä enemmän alat tuntemaan toisen subjektina, ei objektina.

 

Mitä lähemmäs pääsette toistenne sisäistä maailmaa, sitä aidommin välitätte toisistanne. Ja sitä vaistomaisemmin tiedätte mitä tehdä, yhä hienovaraisemmillakin tasoilla. Sekä välittäminen toisen tuntemuksista että kyky tuottaa toiselle hyvää oloa kasvaa ja tarkentuu. Ei tarvitse sohia pimeässä silmät auki vaan voi nähdä salaisilla aisteilla. Suoraan sisälle – kunnes kirjaimellisesti olet toisen sisällä. Fyysinen penetraatio on pikkujuttu verrattuna siihen, kun pääset sisään toisen subjektiiviseen kokemukseen. Saatat esimerkiksi huomata osaavasi koskettaa toista niin, että hän alkaa itkemään ja ihmettelee, miten ihmeessä tiesit hänen kaipaavan juuri nyt juuri tuollaista kosketusta. Etkä mitään muuta haluaisikaan, koska olette yhtä. Lähes kirjaimellisesti tunnet, mitä hän tuntee. Jos annat hierontaa, tuntuu kuin koskettaisit itseäsi.

 

Sen jälkeen myös se fyysinen seksi voi olla vaarallisen hyvää.

-Olli

Supermarketsurvival.fi

tuntuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *