Many girls are dreaming about Prince Charming when they are young. 

Tällä kertaa luvassa pieni kirjoitus satujen rakkaustarinoista. Kirjoittajana on Mikko Kempen tyttöystävä. Kirjoitus on englanniksi ja lopussa käännetty versio suomeksi. Hyviä lukuhetkiä.


Many girls are dreaming about Prince Charming when they are young. 

Many of them want to believe in the fairy tale and imagine themselves on her place. 

But does that story really show us a real love? 

Did Cinderella fell in love with a prince because he was such a loving, supportive and caring person or did she simply like his castle, luxury outfit and his handsome appearance? 

Similar tale is often told to us about Prince Charming. 

Does he really love her from the first sight because he recognises what a beautiful, sensitive, and caring soul her princess is? Or did he just see an image of a picture perfect woman conjured up by a society, a princess with her amazingly beautiful dress and crystal shoes? 

Would he fall in love if he saw her in an old dirty clothes cleaning a house? 

Is it no wonder it is so hard to find true love when even our childhood stories are without so few stories and real life examples of true unconditional love? 

But can you have it all, your caring prince charming or your beautiful Cinderella? While, he is my prince charming I first fell in love much more with his mind and heart and only later his outer achievements. So follow your heart first and do what feels right and it will lead you to the direction. 

I now know I will be by his side and follow his lead to where ever it takes. 

While fairy tales are not true, we often love them because they spark us to believe in our dreams. 

Follow your dreams and you can create your own fairy tale that can become true for you.

Tytöt haaveilevat sadun prinssistä, kun ovat nuoria.

Monet tytöt haaveilevat nuorena omasta sadun prinssistään. Useat heistä haluavat uskoa, että sadut ovat totta ja kuvitella itsensä niihin. Mutta ovatko nuo tarinat todellisia rakkaustarinoita? Rakastuiko Tuhkimo prinssiin siksi, että prinssi oli niin rakastava, tukeva ja huolehtiva mies vai pitikö Tuhkimo vain hänen linnastaan, ylellisyydestään ja komeasta ulkonäöstään?

Samanlaista tarinaa kerrotaan prinssistä.

Rakastuuko hän todella Tuhkimoon ensi näkemältä, näkien kuinka kaunis, herkkä ja huolehtiva prinsessa on? Vai näkeekö hän kuvan täydellisestä naisesta, yhteiskunnan luoman kuvan, prinsessa, jolla oli upea mekko ja kristallikengät?

Olisiko prinssi rakastunut, jos olisi nähnyt Tuhkimon siivoamassa taloa vanhoissa likaisissa vaatteissa?

Eikö ole ihme, että on niin vaikeaa löytää todellista rakkautta, kun lapsuuden sadutkaan eivät kerro tarinoita todellisista elämäntavoista ja todellisesta ehdottomasta rakkaudesta?

Mutta voisitko silti saada kaiken, huolehtivan prinssin tai kauniin Cinderellan? Vaikka mieheni on kuin sadun prinssi, rakastuin ensin hänen mieleensä ja sydämeensä ja vasta myöhemmin hänen ulkoisiin saavutuksiinsa. Joten haluan sinun muistavan seurata ensin sydäntäsi, tehdä sitä, mikä on oikein ja se lopulta johdattaa sinut oikeaan suuntaan.
Tiedän nyt, että olen hänen rinnallaan ja seuraan häntä sinne, mihin ikinä se viekään.

Vaikka sadut eivät ole totta, me silti rakastamme niitä. Niiden kipinät saavat meidät uskomaan unelmiimme.

Seuraa unelmiasi, niin voit luoda oman sadun, joka voi tulla todeksi.

Written by Mikko Kemppe’s girlfriend.

Instagram: @4everfollowyourheart

0 shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *