Kuninkaallinen vastaanotto

Tänään blogissamme vierailee upea ja hurmaava coach, tanssin ja joogan opettaja sekä kirjailija Johanna Maria Davies. Johannalta on tulossa kesällä kolmas hänen kirjoittama kirja rakkaudesta nimeltään Meal of Love. Tämä blogiteksti sopii loistavasti tähän hetkeen, kun yhdet kuninkaalliset häät ovat takana päin ja meille on hieman raotettu ovea kuninkaalliseen elämään. Lue Johannan ajatuksia rakkaudesta ja vastaanottamisesta. Ole hyvä Johanna!


Ihmiset puhuvat niin kovin paljon siitä, mitä puuttuu, että kun yhtäkkiä saakin jotain, helposti käy niin, että sitä ei edes tajua, saati sitten kykene vastaanottamaan.

Itse vastaanotin hiljattain jotain todella kaunista, kun en ajatellut, menin vain flow’ssa. Jälkeenpäin mietin, että oliko se oikein ja mitä muut mahtoivatkaan ajatella. Olinko lapsellinen ja itsekäs? Emmekö me kuitenkin voisi oppia lapsilta paljon – ainakin kyvyn olla aitoja ja täysillä hetkessä. Toki aikuisilla pitäisi olla myös tietoisuus aina mukana. Uskon, että tietoisuuteni oli mukana, vaikken siinä hetkessä ajatellutkaan mitään enkä muita ihmisiä. Koin, että oma pieni tietoisuuteni oli linkittynyt kaiken kattavaan tietoisuuteen ja ohjasi minua kohti korkeinta hyvääni, koska toimin kuitenkin tilanteessa arvojeni mukaan ja tilanne selkeytti minulle entisestään mitä haluan, mutta olin ajatellut olevani liian ”inhimillinen” halutessani niitä. Haluni kehittyä mahdollisimman vapaaksi ja rakastavaksi saa minut laittamaan vaatimukset itselleni välillä liian korkealle. On tärkeää löytää tavoitteet, jotka haastavat kehittymään, mutta ei liikaa, jottei elämä jää elämättä.

Elämän upeimmat asiat tulevat yllättäen ja lahjana, mutta silti liputan positiivisen visualisoinnin puolesta. Eli sen sijaan, että huolehtisi, miten asiat menevät, kannattaa aina käydä asioita läpi mielessään siten, miten haluaisi niiden menevän.

Kykenisitkö sinä tosiaan vastaanottamaan unelmiesi deitit ja siitä mahdollisesti seuraavan unelmarakkauden, vai alkaisiko sinua esimerkiksi pelottaa, että menetät vapautesi tai jokin menee tulevaisuudessa pieleen ja sinua sattuu? Kokeile miltä tuntuisi, jos ajattelisit olevasi kuninkaallinen. Miettisikö kuningas/kuningatar sitä, ettei olisi unelmadeittien ja rakkauden arvoinen? Ei tietenkään, sillä hän on koko elämänsä kuullut olevansa todella arvokas ja uskoo sen alitajuisesti joka ikisellä solullaan. Ehdotukseni onkin, että varaudut unelmiesi deitteihin ja rakkauteen valmistamalla itsesi vastaanottamaan kuin kuninkaallinen.

Kerro itsellesi, että ansaitset parasta kohtelemalla itseäsi rakkaudella ja kunnioituksella. Mieti itseäsi kuninkaallisena vauvana. Kuinka puhuisit tuolle arvokkaalle ihmisen alulle? Miten kohtelisit häntä? Millaisin lahjoin häntä ilahduttaisit? Kuvittele sen jälkeen sielusi silmin itsesi unelmiesi treffeille. Millaisia tunteita se herättää? Kuvittele unelmiesi treffit niin kauan, kunnes se herättää vain positiivisia tunteita. Jaa kanssamme millainen prosessi tämä sinulle oli? Oliko se helppoa/vaikeaa? Jäitkö jumiin johonkin kohtaan?

Toiveeni sinulle on, että saat tuntea itsesi maailman arvokkaimmaksi ihmiseksi ilman, että nostat itseäsi muiden yläpuolelle. Toivon, että pidät itsestäsi niin hyvää huolta, että tästä maailmasta tulee parempi paikka meille kaikille – aluksi vaikka parempien deittien muodossa.

Rakkaudella ja arvostuksella,

Johanna Maria Davies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *